Fatih İlkokulu

Vizyon: İstiyoruz ki…Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin, İstiyoruz ki…Okulumuzda, hem öğretenler, hem de öğrenenler, birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın,İstiyoruz ki…Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye, daha güzele ve dahamükemmele ulaşmak için çalışsınn

Misyon: Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların yurt sevgisi ile dolu Atatürk’ü ve Atatürkçülüğü iyi anlamış, geleceğe umutla bakan, kendisi ve çevresi ile barışık, bilgili, becerikli, cesur, ülke kalkınmasında severek görev alma isteği duyan, kendini önemseyen, özgüvenli bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak için varız.

Başarılar: "Öğretmenler Üretiyor" yarışmasının 2010-2011 Eğitim Öğretim yılında MEB, TTnet ve Vitamin işbirliği ile yapılan "Öğretmenler Üretiyor" yarışmasında Türkiye genelinde özel ve devlet okulları içinde Fen ve Teknoloji ders kapsamında okulumuz Fen ve Teknoloji Öğretmeni Müşerref Ülker ŞENOL ilk 50 öğretmen arasına girmiştir.

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://develifatih.meb.k12.tr

Adres - FATİH MAH. KÜRŞAT SK. FATIH ILKOKUKU BLOK NO: 22 DEVELİ / KAYSERİ

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Adres - FATİH MAH. KÜRŞAT SK. FATIH ILKOKUKU BLOK NO: 22 DEVELİ / KAYSERİ

Ulaşım ÖZEL ARAÇLARLA VEYA YÜRÜYEREK

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKUL İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTA OLUP MEYDANA YÜRÜME MESAFESİ 10 DAKİKADIR.